Kontakt

Kontakt oss

| Adresse: Bragernes Torg 13, 3017 Drammen
| Resepsjon: 32 83 53 48
| E-post: post@borsentannhelse.nhn.no

Tilgjengelighet

Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler ved torget i Drammen sentrum, adresse Bragernes Torg 13 c. Kommer du med bil kan du parkere i parkeringshuset ved Magasinet kjøpesenter.

Øyeblikkelig hjelp

Er det behov for øyeblikkelig hjelp gjør tannlegen en avtale om å møte deg på kontoret. Vanligvis vil du få en time innen kort tid. Dersom tannlegen må rykke ut og starte opp klinikken for en pasient alene blir det et tillegg på Kr. 850-. Beløpet blir lagt til kostnaden for selve tannbehandlingen.

Den offentlige tannhelsetjenesten (DOT)

Pasienter under 18 år får gratis tannpleie i den offentlige tannhelsetjenesten. Dette gjelder også akutt tannbehandling, men bare når behandlingen er gjort av det offentlige.

Dersom den offentlige tannhelsetjenesten i Buskerud ikke har vakt, skal man først forsøke å kontakte egen offentlig tannlege. Vi behandler også pasienter under 18 år, de må da selv søke om refusjon fra offentlige tannhelsetjeneste. Vi kan dermed ikke garantere at de vil få refusjon innvilget for akutt behandling gjort hos oss.

Akutthjelp

Av og til kan det oppstå hevelse eller smerter etter allerede gjennomført behandling. Da kan det være tilstrekkelig at tannlegen ringer inn en resept til det apoteket som har vakt. Dette gjelder bare for pasienter som er kjent for klinikken og nylig har vært inne til behandling.

All akutthjelp betales med det samme. Du kan bruke vanlige betalingskort.

Kontaktskjema

Benytt kontaktskjemaet under for å sende oss en melding.