Ditt første besøk

Vi setter oss godt inn i din tannhelse

Vi setter oss godt inn i din tannhelse  ved å undersøke tennene grundig og ta de røntgenbilder som er nødvendig. Dersom du har stort behandlingsbehov, alvorlig tannkjøttbetennelser eller har hatt mye behandling fra før, tar vi gjerne også et oversiktsbilde av hele kjeven.

Det er svært viktig for oss å høre på dine ønsker og behov. Vi vil komme med forslag til behandling i samråd med deg. Du får et kostnadsoverslag før behandlingen starter.

Under det første besøket utføres som regel også tannrens og polering. Er det behov for mer behandling ut over dette avtaler vi nye timer. Vi tilbyr skånsom og hensynsfull behandling, om du har tannlegeskrekk tar vi selvsagt hensyn til det.

Bedøvelse

Vi ønsker at du som pasient skal oppleve besøket hos oss så behagelig som mulig. Vi legger vekt på smertefri behandling og ingen behandling blir påbegynt før bedøvelsen fungerer som den skal.

Vi har høy ekspertise innen ulike behandlinger

Tom Atle Bordevik
Tom Atle Bordevik
2021-09-22
Et lite men seriøst tannlegekontor sentralt lokalisert i Drammen sentrum. Tannlegene her tar seg nødvendig tid, og praktiserer yrket med stolthet til håndverket. Du skal ha tennene dine hele livet, så derfor fortjener de den omtanken som de får av tannlegene her.
Joakim Mangseth Jacobsen
Joakim Mangseth Jacobsen
2020-06-04
Viktoria og de andre tar alltid godt vare på meg. Jeg kommer til å bruke de fast så lenge jeg bor i området.
Joronn Brekke
Joronn Brekke
2020-02-26
Er veldig fornøyd med denne tannlegen
Eli Tuv
Eli Tuv
2020-02-06
Blir mottatt på en hyggelig måte. Er veldig fornøyd med behandling. De rett og slett bryr seg 👍 Hilsen Eli fra Kongsberg.
Phone: 32835348
Bragernes Torg 13c - Drammen