Akutt hjelp

Den offentlige tannhelsetjenesten (DOT)

Pasienter under 21 år får gratis tannpleie i den offentlige tannhelsetjenesten. Dette gjelder også akutt tannbehandling, men bare når behandlingen er gjort av det offentlige.

Dersom den offentlige tannhelsetjenesten i Buskerud ikke har vakt, skal man først forsøke å kontakte egen offentlig tannlege.

Vi behandler også pasienter under 21 år, de må da selv søke om refusjon fra offentlige tannhelsetjeneste. Vi kan dermed ikke garantere at de vil få refusjon innvilget for akutt behandling gjort hos oss.

Øyeblikkelig hjelp

Telefon

32 83 53 48

Epost  

post@borsentannhelse.no

Adresse

Bragernes Torg 13, 3017 Drammen

Error: Contact form not found.

Akutthjelp

Av og til kan det oppstå hevelse eller smerter etter allerede gjennomført behandling. Da kan det være tilstrekkelig at tannlegen ringer inn en resept til det apoteket som har vakt. Dette gjelder bare for pasienter som er kjent for klinikken og nylig har vært inne til behandling.

All akutthjelp betales med det samme. Du kan bruke vanlige betalingskort.

Øyeblikkelig hjelp

Er det behov for øyeblikkelig hjelp gjør tannlegen en avtale om å møte deg på kontoret. Vanligvis får du en time innen kort tid. Dersom tannlegen må rykke ut og starte opp klinikken for en pasient alene blir det et tillegg på Kr. 850-. Beløpet blir lagt til kostnaden for selve tannbehandlingen.

 

Phone: 32835348
Bragernes Torg 13c - Drammen